Γενικες ερωτησεις

Τα προϊόντα που βλέπω και θέλω να αγοράσω από το ladym.gr είναι αυθεντικά;

Το ladym.gr εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα του είναι 100% αυθεντικά και καινούρια. Πολιτική μας είναι η πώληση αυθεντικών, ολοκαίνουργιων προϊόντων, παλαιότερης ή νέας σεζόν, στις original συσκευασίες τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το lady.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο. Επομένως μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μόνο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Γιατί να γίνω μέλος στο ladym.gr;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνεις μέλος του ladym.gr.

  • Καταρχήν είναι εντελώς δωρεάν για πάντα, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση.
  • Όλα τα μέλη μας απολαμβάνουν τις ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις που παρέχουμε.
  • Η ποικιλία των προϊόντων μας θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Η ανανέωση σε καινούρια προϊόντα είναι συνεχής, έτσι ώστε όλα τα μέλη να βρίσκουν αυτό που θέλουν.
  • Η διαχείριση του λογαριασμού σας είναι εύκολη και πολύ γρήγορα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη των παραγγελιών σας και για παλαιότερες παραγγελίες που έχετε κάνει, κάνοντας απλώς login (είσοδο) απ’ οπουδήποτε, αρκεί να έχετε υπολογιστή και σύνδεση στο internet.
  • Έχετε συνεχής ενημέρωση για τις νέες προσφορές μας, έτσι ώστε να προγραμματίζετε τις αγορές σας.
  • Η καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι βασική προϋπόθεση για εμάς.

Πως μπορώ να γίνω μέλος;

Είναι πολύ εύκολο και θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά, να γίνετε μέλος.  Σε όποια σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος κι αν βρίσκεστε θα δείτε στη δεξιά πάνω γωνία το πεδίο Ο λογαριασμός μου. Επιλέγοντας το, οδηγείστε σε σελίδα όπου μπορείτε να κάνετε Σύνδεση, αν είστε ήδη μέλος ή να επιλέξετε Εγγραφή. Στη σελίδα εγγραφής θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποια στοιχεία. Τέλος. Πλέον είστε μέλος του ladym.gr και μπορείτε να απολαύσετε τις ακαταμάχητες προσφορές μας. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία που δηλώσατε.

Σε τι εξυπηρετεί η ενότητα Ο Λογαριασμός μου;

Είναι το αποκλειστικό προνόμιο που έχουν τα μέλη του ladym.gr . Μέσω αυτής της υπηρεσίας, διαχειρίζεστε εύκολα όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τις παραγγελίες σας. Συγκεκριμένα έχετε άμεση πρόσβαση στα στοιχεία που δηλώσατε, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας, να τσεκάρετε το ιστορικό των παραγγελιών που έχετε κάνει κατά καιρούς και τέλος, να δείτε και να διαχειριστείτε τη Λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα για να προγραμματίσετε τις επόμενες on-line αγορές σας.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Στους όρους χρήσης θα δείτε αναλυτικά τα επίπεδα ασφάλειας που ισχύουν για όλα τα μέλη του ladym.gr.
Κατά την παραγγελία κάποιων προϊόντων, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία, όπως π.χ. όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ. Αυτό γίνεται για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του ladym.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα ladym.grλειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του ladym.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης συναλλαγών. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ladym.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης (password). Τι να κάνω;

Δεν χρειάζεται άγχος. Αρχικά, μην επιχειρήσετε να κάνετε νέα εγγραφή. Στη συνέχεια, στην αρχική σελίδα κάτω από το πεδίο εισόδου θα βρείτε την επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό σας. Επιλέγοντας το Ξεχάσατε τον κωδικό σας, σας αποστέλλεται e-mail με τον κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης είναι βασικός για τις συναλλαγές σας στο ladym.gr

Γιατί είναι σημαντικό να ανακτήσω τον κωδικό πρόσβασης;

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε πάντα το password, γιατί χωρίς αυτό δε μπορείτε να κάνετε καμία συναλλαγή στο ladym.gr. Για τη δική σας ασφάλεια όλες οι συναλλαγές συνδέονται με το λογαριασμό μέλους που έχετε φτιάξει.

Δεν είναι προτιμότερο να κάνω νέα εγγραφή;

Όχι, για δυο λόγους. Πρώτον, με το νέο password συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στις παλαιότερες παραγγελίες και στα στοιχεία του Λογαριασμού σας. Δεύτερον και κυριότερο, όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε τόσο περισσότερο κερδίζετε, γιατί σας δίνονται κωδικοί Bonus, οι οποίοι σας χαρίζουν έκπτωση σε μελλοντικές αγορές σας.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία στο λογαριασμό μου ή το e-mail μου;

Μέσω του λογαριασμού σας, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία και το password. Για λόγους ασφαλείας, όμως δεν αλλάζει το e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση ανάγκης, για να το αντικαταστήσετε στείλτε από το παλιό σας e-mail τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., περιοχή , καθώς και το νέο e-mail account που θέλετε να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων (και εντός 48 ωρών) θα γίνει η αλλαγή του e-mail που ζητήσατε.

Τι πληροφορίες χρειάζεστε από μένα;

Επειδή έχουμε ως φιλοσοφία την ειλικρινή συνεργασία και τις ξεκάθαρες συναλλαγές, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε οτιδήποτε αφορά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας φανούν χρήσιμες.
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να κάνει εγγραφή.
Πληροφορίες για την αγορά προϊόντων: Για κάθε συναλλαγή είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμό σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).
Δεδομένα παραστατικού: Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, το Α.Φ.Μ., την δραστηριότητα της εταιρείας και την διεύθυνση της έδρας της.
Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού εξέλθετε από το site.
Η διαχείριση των στοιχείων και των πληροφοριών που μας έχετε δώσει γίνεται ως εξής: Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με τους ακόλουθους τρόπους:
•    Για να γίνετε μέλος στο ladym.gr. Ως μέλος έχετε αποκλειστική πρόσβαση στο αρχείο παλιότερων και σημερινών παραγγελιών σας.
•    Για να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας στο χώρο που μας υποδεικνύετε.
•    Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
•    Για να μπορούμε να απαντάμε σε πιθανές ερωτήσεις σας.
•    Για να σου στέλνουμε αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις για νέα προϊόντα.
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά είναι για χρήση αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα ladym.gr, με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

Ενημερωτικό δελτίο

PayPal

Search