ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.ladym.gr σας δίνετε η δυνατότητα να πληρώσετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

1. Αντικαταβολή

2. Πληρωμή με PayPal

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

    Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR75 0172 0660 0050 6606 1710 573

 

Η πληρωμή με αντικαταβολή σημαίνει ότι πληρώνετε την παραγγελία σας κατά τη παραλαβή της, στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής.

 

 Ο δεύτερος τρόπος πληρωμής είναι με PayPal.

 

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-9702866. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο ladym@info.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ 10.00 π.μ. - 17.00μ.μ. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, στις οποίες η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας που απαιτούνται για την παράδοση της παραγγελίας (όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής).

Αν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερό γραφείο της  Courier (elta courier), την ώρα που σας εξυπηρετεί. Δηλώστε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ότι θέλετε παραλαβή από το γραφείο της courier. Να έχετε μαζί σας τον αριθμό αποστολής (σας τον στέλνουμε με κάθε παραγγελία) ώστε να είναι γρήγορη η εξυπηρέτησή σας και να μην ταλαιπωρηθείτε.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία του ladym.gr, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

 Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων ανέρχονται σε 6,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός της Ελληνικής επικράτειας και πραγματοποιείται μεταξύ 2-5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

 Γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων με επιβάρυνση του πελάτη στην επιστροφή αλλα και στην αποστολή 3,00€. 

 Προσφορά στα δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύει μόνο στην πρώτη αποστολή όχι στην αντικατάσταση.

 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στις παρακάτω περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας από μια έως δύο εργάσιμες:

  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί ή δεν υπάρχει αυθημερόν διαθέσιμο το συγκεκριμένο χρώμα /μέγεθος που ζητήσατε.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
  • Όταν καταστεί αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να διευκρινιστούν θέματα που αφορούν τα στοιχεία σας ή προβλήματα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.  

  ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

   Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη με παράδοση 5-7 ημέρες και έξοδα αποστολής 9,90 € για μέχρι 2kgr. Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ladym.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

Ενημερωτικό δελτίο

PayPal

Search