ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.ladym.gr σας δίνετε η δυνατότητα να πληρώσετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

1. Αντικαταβολή

2. Πληρωμή με PayPal

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

    Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR75 0172 0660 0050 6606 1710 573

 

Η πληρωμή με αντικαταβολή σημαίνει ότι πληρώνετε την παραγγελία σας κατά τη παραλαβή της, στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής.

 

 Ο δεύτερος τρόπος πληρωμής είναι με PayPal.

 

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-9702866. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο ladym@info.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ 10.00 π.μ. - 17.00μ.μ. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, στις οποίες η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας που απαιτούνται για την παράδοση της παραγγελίας (όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής).

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία του ladym.gr, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

 Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων ανέρχονται σε 6,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός της Ελληνικής επικράτειας και πραγματοποιείται μεταξύ 2-5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

 Γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων με επιβάρυνση του πελάτη στην επιστροφή αλλα και στην αποστολή. 

 Προσφορά στα δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύει μόνο στην πρώτη αποστολή όχι στην αντικατάσταση.

  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ladym.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κανένα νέο προϊόν

Ενημερωτικό δελτίο

PayPal